Hyvää työtä-Akatemia

Jenni

Jenni Rissanen (KTM) on muutosprosessien jalkauttaja ja kehitystarpeiden konkretisoija, joka ei pelkää tarttua toimeen. Jenni saa tehokkaasti osallistettua kaikki mukaan tekemiseen ja viemään asioita käytäntöön. Jenni uskoo, että muutoksen onnistumisessa ihmisnäkökulman huomioinnilla on keskeinen merkitys.

 

Jenni Rissanen toimii valmentajana ja konsulttina Paju Consultingissa, ja on tehnyt jo pitkään tiivistä ja hedelmällistä yhteistyötä Hannan kanssa. Jennin vahvuuksia ovat muutostoiveiden konkretisointi toteutuskelpoiseksi suunnitelmaksi ja sparraaminen muutospolun varrella. Jenni yhdistää työssään ketterää projektinhallintaa, coachausta, palvelumuotoilua sekä liikkeenjohdon konsultoinnin menetelmiä. 

Ota yhteyttä Jenniin:

  Olemme tehneet Jennin kanssa yhteistyötä erityyppisten koulutustoteutusten yhteydessä. Hänen työotteensa on innostunut, joustava ja omistautuva. Hän on myös sparraillut asiantuntijana koulutusten suunnittelussa ja kertoo näkemyksiään ja ideoitaan avoimesti. Yhteistyö on ollut vaivatonta ja kehittävää
  Sari Hintikka-Varis
  Aluejohtaja, Rastor

  Erityisosaamisalueet ja kiinnostuksen kohteet

  Mitä rakastan

  "Sain konsultoinnista uskoa omaan tekemiseeni sekä varmistusta siihen, että kulkemani suunta on oikea. Jenni jakaa hyvin omaa tietoaan sekä erilaisia työkaluja. Sain uusia kontakteja ja konkreettisia polkuja, miten edetä. Jenni tarttuu asioihin uudella, freesillä, tavalla ja tuki minua erinomaisesti!"
  Tarja Kokkonen
  Vodder Lymfaterapia & Koulutus