Hyvää työtä-Akatemia

Suvi

Suvi Kohisevankoski (DI) on life- ja business coach ja yrittäjä Kohisevankoski-valmennusyrityksessä.

Suvi uskoo, että jokainen toimii johtajana eri rooleissa elämässään joka tapauksessa, virallisesta työtittelistään huolimatta. Johtajana voi toimia kasvattajana, esimerkinnäyttäjänä, inspiroijana ja formaalissa esimiesasemassa sekä ennen kaikkea omassa elämässään suhteessa itseensä ja omiin tavoitteisiinsa. Näin ollen itsetuntemus ja eläminen syvästi omien arvojensa ja sydämensä mukaan on johtajan taidoista tärkeimpiä; ja hiljaiset hetket itsensä kanssa korkeakouluista parhaita.
 
Suvi valmentaa paljon yrityksissä, kuitenkin nimenomaan aina ihmisiä. Suvi on holistinen mastercoach, joka taituroi asiakkaidensa kanssa ihmiselämän eri kerroksilla ottaen aina huomioon ajatuksen elämän kokonaisuudesta ja sen vaikutuksesta ihmisenä ja johtajana kasvamiseen. 

Ota yhteyttä Suviin:

  "En ole välttämättä se helpoin asiakas, mutta Suvi pystyi coahcingissa nopeasti luomaan motivoivan ilmapiirin. Hän kannusti rennosti, mutta myös haastoi tiukasti oikeissa paikoissa. Sain käyttökelpoisia työkaluja ja paremman motivaation tekemiseen. Suvi on kova. "
  Juha Jylhäsalmi
  Jylhäsalmi Productions Oy

  Erityisosaamisalueet ja kiinnostuksen kohteet

  Mitä rakastan

  "Olen tehnyt yhteistyötä Suvin kanssa ryhmävalmennusten osalta sekä ollut Suvin coachingasiakkaana. Suvin ryhmävalmennukset olivat aina suuresti odotettuja ja päivät olivatkin täynnä innostuneisuutta, motivointia ja uusia oivalluksia, työskentely oli selkeää ja tavoitehakuista. Suvi sai omalla persoonallaan ryhmän toimimaan. Yksilöcoachingissa Suvin ehdoton vahvuus oli yksilön kohtaaminen. Hän loi turvallisen ympäristön asioiden ja toimintatapojen haastamiseen. Yhteiset tapaamiset johtivat uusiin ajatuksiin samalla voimistaen näkemyksiä omista vahvuuksistani.”
  Sanna Kekäläinen
  Vetrea Terveys Oy